Technologija

Pagrindinis šiuolaikinės technologijos principas – panaudoti ir išsaugoti pagamintoje prekėje visas naudingas natūralias medžiagas, bei kiek įmanoma pagerinti jų įsisavinimą.
Valgant šviežias uogas, žmogus gauna tik dalį naudingų medžiagų, kadangi uogų žievelės ir sėklos nsėklų žmogaus organizmas nepasisavina, o būtent jose gausu svarbių mikro- ir makroelementų!
Mokslininkai ir inžinieriai vadovaujami idėjos autoriaus ir išradėjo technikos mokslų kandidato Sergejaus Borisovičiaus Asipenkos, sukūrė novatorišką hidrotermodinamišką technologiją (HTD-Technology). Uogos yra susmulkinamos naudojant pulsuojantį slėgį, kavitacijos būdu. Tikrinant technologijos, kurią išrado Ukrainos mokslininkai, veiksmingumą buvo atlikta daug mokslinių tyrimų žymiausiose Ukrainos institutuose. Su tyrimų rezultatais galite susipažinti čia.
Unikali uogų apdorojimo technologija, susmulkina jas iki smulkios dispersijos, todėl vitaminai, organinės rūgštis, mineralinės medžiagos įsisavinamos praktiškai visu 100 procentų (palyginimui, įprastai naudojant mėlynes įsisavinama apie 40 procentų). Veikiami slėgio komponentai iš kauliukų ir odelės patenka į uogų pastą taip padidindami jos gerąsias savybes. Šis procesas vyksta be sąlyčio su oru, o tai įtakoja ilgą galiojimo laiką be konservantų. Dėka savo konsistencijos uogų pasta apvelka žarnyno gaurelius, taip padidindama gerųjų medžiagų bioprieinamumą. Todėl galima teigti, kad uogų pasta LiQberry® naudingesnė už šviežią uogą.
Gamybos procesas vyksta:
– be deguonies;
– be konservantų, be cukraus, be vandens ar pridėtinių komponentų ;
– pasterizacija (<80° C).

Uogų pastos «LiQberry» – gyvenimo formulė!